FIRME LUMINOASE IEFTINE

Expunerea mai buna a Firmelor luminoase atrage clientii prin promovarea serviciilor , porduselor si afirme-luminoase1 afacerii dumneavoastra.

Exista Firme Luminoase care pot lumina pe sistemul de LED-uri pentru reducerea cunsumului de curent. Firmele luminoase pot fi iluminate pe plan intern sau extern.

Firmele Luminoase pot include de multe ori un logo si sunt de obicei construite din litere volumetrice iluminate in diferite culori, dimensiuni si grosimi. Firmele Luminoase pot fi realizate din metal si din materiale plastice si pot fi personalizate in culori pentru a indentifica logo-ul firmei dumneavoastra.

Logoprint Advertising ofera firme luminoase ieftine fiid un mijloc de a va promova imaginea, serviciile si produsele firmei dvs.

Pentru un impact vizual mare va propunem firme luminoase ieftine din plexiglas sau dibond cu profile de aluminiu cu sisteme automate afisaje cu leduri , neoane la dimensiuni mici si mari pentru interior sau exterior.

 Montaj si Reparatii Firme Luminoase IeftineFirme Luminoase Ieftine.

In functie de amplasament executam doua variante de montaj sau reparatii:

-cu echipa noastra specializata de alpinisti utilitari.
-cu autospeciala cu nacela.

 

Distribuie pe facebook

Departament Productie

logoprint-casete-luminoase  agendepromotionale  distributiepliante  personalizareobiecte  personalizaresepci  personalizaretricouri

logoprint2distributie-plianteagende-promotionalepersonalizare-obiectepersonalizare-tricourisepci-personalizate