Stickere etichete abtipilduri autocolante

 

La acest capitol gasim o mare varietate de solutii.Infunctie de forma dorita si de modul de aplicatibilitate avem etichetele autocolante pretaiate personalizate, alb-negru sau policromie.

Etichetele tactile, pentru persoanele cu dizabilitati, realizate cu vopsele volumetrice sau prin embosare, pe orice tip de support.

Etichetele de securitate, folosite in industria alimentara, auto, farmaceutica, cosmetic, etc., un produs ce ofera publicitate, informative si nu in ultimul rind siguranta.

Etichete cu print luminos, la care se foloseste o cerneala cu luminophori.

Etichete autoadezive, in rola sau coala, din hirtie sau PVC si in functie de domeniul de activitate va putem oferi urmatoarele variante: autoadezive de hirtie, autoadezive albe mate, pentru uz manual, auto adezive hirtie opace, autoadezive hirtie foto, autoadeziva hirtie colorata simpla, autoadezive hirtie glossy, autoadezive plastic transparent mat sau lucios, auto adezive folie autocolant PVC transparent, reflectorizant ,alb mat sau lucios, autoadezive volumetrice, etc.

 

........

Distribuie pe facebook

Departament Productie

logoprint-casete-luminoase  agendepromotionale  distributiepliante  personalizareobiecte  personalizaresepci  personalizaretricouri

logoprint2distributie-plianteagende-promotionalepersonalizare-obiectepersonalizare-tricourisepci-personalizate